Απεγκλωβισμός πολίτη: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε χαντάκι

Απεγκλωβισμός πολίτη: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε χαντάκι

Τον απεγκλωβισμό ατόμου από όχημα το οποίο παρέκκλινε της πορείας του στη Λεμεσό, ανέλαβε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέας Κεττής.

Ο κ. Κεττής αναφέρει ότι ομάδα με διασωστική εξάρτυση έσπευσε με όχημα διάσωσης για την αποπαγίδευση ατόμου από το όχημα που παρέκκλινε της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Πολεμιδιών και στο όχημα είχε παγιδευτεί ένας 77χρονος.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, αφού η ομάδα διάσωσης κατάφερε να απεγκλωβίσει το άτομο από το όχημα, το παρέδωσε στην υπηρεσία ασθενοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE