Λεμεσός: Της απήγαγαν τα παιδιά και η κυβέρνηση της έκοψε το επίδομα πολυτέκνων

Λεμεσός: Της απήγαγαν τα παιδιά και η κυβέρνηση της έκοψε το επίδομα πολυτέκνων

Δεν έχει τέλος το δράμα της κυρίας Μαργαρίτας από τη Λεμεσό. Από τον Ιούνιο τα δυο της παιδιάς, τα απήγαγε ο Σύρος σύζυγος της και πατέρας τους και τα μετέφερε στην Συρία.

Η γυναίκα είναι σε απελπιστική κατάσταση. Θέλει πίσω το παιδιά της και δεν μπορεί να τα έχει, ενώ οι ανησυχίες της  κορυφώνονται, καθώς βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη.

Ο Σύρος πατέρας την εκβιάζει θέτοντας τα παιδιά σε τραγικές συνθήκες. Της ζητά, μάλιστα, να του στέλνει συνεχώς χρήματα, για να την παίρνει τηλέφωνο να ακούει τα παιδιά της. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Και σαν να μην της φτάνει η ψυχολογική πίεση που δέχεται από τον Σύρο σύζυγο της, για τόσους μήνες, η κυβέρνηση της μείωσε το επίδομα πολυτέκνων, καθώς θεωρεί ότι πλέον μεγαλώνει δυο παιδιά και όχι τέσσερα.

Στις καταγγελίες, οι οποίες διερευνώνται, προχώρησε η ίδια στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Ενημέρωση Τώρα».

Όπως ανέφερε την περασμένη Τετάρτη, 30/09/2015, πήγε στην τράπεζα για χρήματα και διαπίστωσε ότι είχε μόνο 279 ευρώ επίδομα για τα δυο παιδιά, τα υπόλοιπα 279 είχαν αποκοπεί, λόγω του ότι τα δυο άλλα της παιδιά βρίσκονται στην Συρία με τον πατέρα τους.

Η Μαργαρίτα ζητά βοήθεια από το κράτος, αλλά της λένε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα η κυβέρνηση, αφού η περιοχή στην οποία βρίσκονται τα παιδιά της είναι σε εμπόλεμη ζώνη.

Δείτε το video

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εικόνες: Σε άθλιες συνθήκες στη Συρία τα Κυπριόπουλα – θύματα απαγωγής από τον πατέρα τους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πατέρας στη Λεμεσό έπιασε τα δυο μωρά του και εξαφανίστηκε! Κραυγή αγωνίας από την μάνα​

«Μάμα είμαστε στη Συρία, έλα να μας πιάσεις» Ένταλμά σύλληψης για τον πατέρα που άρπαξε τα παιδιά του! Απαρηγόρητη η Κύπρια μάνα

Ανατριχιάζουν οι εξελίξεις: Με βάρκα που βούλιαζε μετέφερε τα παιδιά στη Συρία ο 32χρονος! Διαβάστε το λόγο που τα άρπαξε και έφυγε

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE