Σύλληψη 32χρονου: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και του πέρασαν χειροπέδες - Γεμάτο το αυτοκίνητο με ουσίες

Σύλληψη 32χρονου: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και του πέρασαν χειροπέδες - Γεμάτο το αυτοκίνητο με ουσίες

Ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και αριθμό χαπιών «έκσταση», εντοπίστηκαν στην κατοχή 32χρονου, και κατασχέθηκαν, χθες βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου. Ως αποτέλεσμα ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, μέλη της ΥΚΑΝ και του ΟΠΕ Αμμοχώστου, ανέκοψαν τον 32χρονο, για έλεγχο. Στην κατοχή του, μετά από σχετική έρευνα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πακέτο τσιγάρων, το οποίο περιείχε εφτά συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους εφτά γραμμαρίων, ένα πλαστικό δοχείο, που περιείχε δέκα συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους δέκα γραμμαρίων περίπου και ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε οκτώ χάπια «έκσταση».

Ο 32χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.