Υπό πενθήμερη κράτηση 18χρονος ύποπτος για ληστείες με χρήση πυροσβεστήρα

Υπό πενθήμερη κράτηση 18χρονος ύποπτος για ληστείες με χρήση πυροσβεστήρα

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 18χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, ως ύποπτος για τρεις υποθέσεις ληστειών ατόμων που επέβαιναν σε δίκυκλα, τα οποία οι δράστες ακινητοποιούσαν με τη χρήση πυροσβεστήρα. Για την υπόθεση, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, τελεί ήδη υπό κράτηση 19χρονος.

Ο 18χρονος φέρεται να παραδέχθηκε εμπλοκή και ότι ήταν το άτομο που διέφυγε της σύλληψης κατά την καταδίωξη μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαινε με τον 19χρονο πρώτο ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Υπενθυμίζεται ότι στα πρώτα δυο περιστατικά, θύματα ήταν διανομείς φαγητού, εναντίον των οποίων εκκενώθηκε πυροσβεστήρας από μοτοσικλέτα στην οποίαν επέβαιναν δυο κουκουλοφόροι, οι οποίοι συνοδεύονταν από δεύτερη μοτοσικλέτα, με επίσης δυο κουκουλοφόρους. Οι δράστες, αφού επιτέθηκαν στους διανομείς φαγητού, τους απέσπασαν τις μοτοσικλέτες, προσωπικά αντικείμενα και συνολικά 600 ευρώ. Στο τρίτο περιστατικό, ένας 39χρονος ποδηλάτης δέχθηκε επίθεση από δυο κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και οι οποίοι τον ακινητοποίησαν κάνοντας επίσης χρήση πυροσβεστήρα.

Περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού εντόπισε τη ύποπτη μοτοσικλέτα στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς και ακολούθησε καταδίωξη, ενώ σε κάποια στιγμή οι δυο επιβαίνοντες έχασαν τον έλεγχο της και επιχείρησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Μέλος της Αστυνομίας κατάφερε να ανακόψει έναν 19χρονο, ο οποίος την Τετάρτη τέθηκε υπό 6ήμερη προσωποκράτηση.

Μετά την αξιολόγηση μαρτυριών, η Αστυνομία συνέλαβε χθες τον 18χρονο, ο οποίος σήμερα τέθηκε υπό πενθήμερη προσωποκράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE