ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θάνατος Κωνσταντινίδη: Κατηγορήθηκε για φόνο εκ προμελέτης ο 45χρονος - Παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος

Θάνατος Κωνσταντινίδη: Κατηγορήθηκε για φόνο εκ προμελέτης ο 45χρονος - Παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος

Κατηγορήθηκε για φόνο εκ προμελέτης ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας ο 45χρονος, ο οποίος στις 25 Ιουνίου φέρεται να δολοφόνησε τον Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη, 52 χρόνων από το Παραλίμνι σε βαφείο αυτοκινήτων.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε χρόνο προκειμένου ν’ απαντήσει εάν παραδέχεται ή όχι ενοχή. Το Δικαστήριο ζήτησε στην επόμενη διαδικασία που ορίστηκε στις 17 Ιουλίου, ο κατηγορούμενος ν’ απαντήσει εάν επιθυμεί να δικαστεί από τις Βρετανικές Βάσεις ή από Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εάν επιλέξει το δεύτερο, τότε θ’ απαντήσει στην κατηγορία που αντιμετωπίζει ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 45χρονος παραδέχθηκε και σε γραπτή κατάθεση την διάπραξη του άγριου φονικού, που ακολούθησε λεκτικής αντιπαράθεσης των δύο για οικονομική διαφορά που είχαν. Στην κατάθεσή του φέρεται να είπε πως πρώτα πυροβόλησε δύο φορές προς το θύμα και ακολούθως το κτύπησε με σίδερο στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματος.

Υπενθυμίζεται πως η μαρτυρία που έχουν στην κατοχή τους οι Βρετανικές Βάσεις αναφέρει πως ο 52χρονος ζητούσε επίμονα από τον 45χρονο ποσό περίπου €300. Ο Κωνσταντινίδης εργαζόταν περιστασιακά στο βαφείο αυτοκινήτων του 45χρονου καθ΄ ομολογία δράστη και τα χρήματα της οικονομικής διαφοράς, που πυροδότησε τον μεταξύ τους καυγά, ήταν μισθοί που φέρεται να του χρωστούσε.

Η δολοφονία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου σε βαφείο αυτοκινήτων στην Ορμήδεια. Η Αστυνομία των ΒΒ ειδοποιήθηκε από περίοικο στις 10 το βράδυ πως άκουσε δύο πυροβολισμούς. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας μετέβη, μάλιστα, στο βαφείο αυτοκινήτων και κατέθεσε πως είδε το θύμα να κείτεται στο έδαφος, σε λίμνη αίματος και τον ύποπτο κοντά στο σημείο. Περιπολικά βρίσκονταν στη σκηνή σε 15 λεπτά, ωστόσο, ο ύποπτος διέφυγε με αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ.

Ο δράστης επιχείρησε, μάλιστα, να καλύψει το έγκλημα και ν’ απομακρύνει με λάστιχο νερού αίματα και άλλα στοιχεία από τη σκηνή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έβαλε στόχο να «απογειωθεί» στο φεγγάρι 25χρονος αλλά τελικά πάει... Δικαστήριο - Έτρεχε με 197 χιλιόμετρα την ώρα

Σοβαρό τροχαίο: Στο νοσοκομείο 22χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Τον σταμάτησαν για τσιγάρα αλλά δεν πίστευαν τι βρήκαν σπίτι του - Χειροπέδες σε 28χρονο για κατοχή πιστολιού

Παραίτηση: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδοτούμενος στον εργοδότη;

Αυτά τα watersports έχουμε στην Κύπρο – Το ηλικιακό όριο, η επικινδυνότητα και τα…«άσπρα πρόβατα»

Καιρός: Στους 40 σκαρφαλώνει ο υδράργυρος - Μένει στα ψηλά αλλά με…βροχές - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση



Επιστολή Ολγκίν με έμμεσα μηνύματα για περαιτέρω υποχωρήσεις – Αμηχανία από πλευράς κυβέρνησης

Επιστολή Ολγκίν με έμμεσα μηνύματα για περαιτέρω υποχωρήσεις – Αμηχανία από πλευράς κυβέρνησης

Λίγες ημέρες πριν παραδώσει την έκθεσή της στον ΓΓ των ΗΕ, η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον Κυπριακό λαό προκαταλαμβάνοντας ουσιαστικά για το τι θα επακολουθήσει στην έκθεσή της, την οποία θα παραδώσει στον ΓΓ των ΗΕ,στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top