Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι χρειάζεται περισσότερο ύπνο – Θα σταματήσει τις βραδινές εκδηλώσεις

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι χρειάζεται περισσότερο ύπνο – Θα σταματήσει τις βραδινές εκδηλώσεις

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε στους Δημοκρατικούς κυβερνήτες κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη ότι μέρος του σχεδίου του για το μέλλον είναι να σταματήσει τις εκδηλώσεις μετά τις 8 μ.μ., ώστε να μπορεί να κοιμάται περισσότερο, σύμφωνα με τρεις πηγές που ενημερώθηκαν για τα σχόλιά του.

Τα σχόλια έγιναν καθώς ο 81χρονος Μπάιντεν προσπάθησε να καθησυχάσει μια ομάδα με περισσότερους από 20 ηγέτες πολιτειών σχετικά με την ικανότητά του να νικήσει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο και να κυβερνήσει αποτελεσματικά για άλλα τέσσερα χρόνια.

Το σχόλιο άφησε αρκετούς από τους κυβερνήτες στην αίθουσα απογοητευμένους, δήλωσαν πηγές στο CNN.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE