ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια δολοφονία γάτων: «Οι ενδείξεις δείχνουν ότι κάποιος παίζει γκολφ και αντί για μπάλα χρησιμοποιεί τα ζώα – Βίντεο

Άγρια δολοφονία γάτων: «Οι ενδείξεις δείχνουν ότι κάποιος παίζει γκολφ και αντί για μπάλα χρησιμοποιεί τα ζώα – Βίντεο

Σοκάρει η νέα καταγγελία για τη δολοφονία γάτων στην Πάφο.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με το θέαμα που ήρθαν αντιμέτωποι εθελοντές την περασμένη Δευτέρα, 1η Ιουλίου στην Πάφο αφού, σύμφωνα με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, «αντίκρισαν ξανά την ίδια άγρια δολοφονία ακόμα τεσσάρων γάτων και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν κατά συρροή δολοφόνοι γάτων».

Ο Δήμος Κουγιούντας, Μέλος της Ομάδας Δράσης για τα ζώα Οικολόγων μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε μία επανάληψη ενός περιστατικού στο ίδιο σημείο»

«Είμαστε θυμωμένοι με την όλη κατάσταση. Ευτυχώς η Αστυνομία από τη στιγμή που ενημέρωσε η συντονίστρια, έδειξε ενδιαφέρον. Παρέλαβαν τα πτώματα των ζώων και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα της νέας νεκροψίας ώστε να συγκρίνουμε με τα προηγούμενα διότι κατά τις μαρτυρίες των εθελοντών φαίνεται ότι ο τραυματισμός προήλθε από αμβλύ αντικείμενο», πρόσθεσε.

Θέλοντας να απευθύνει έκκληση προς το κοινό τόνισε ότι «αν έχει κάποιος οποιεσδήποτε πληροφορίες να αποταθεί στην Αστυνομία γιατί δεν έχουμε πληροφόρηση, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Το περιστατικό είναι στους τάφους των Βασιλέων στην Πάφο. Δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης άρα δεν έχουμε μαρτυρία από τεχνολογικό εξοπλισμό»

«Οι ενδείξεις δείχνουν ότι κάποιος παίζει γκολφ και αντί για μπάλα χρησιμοποιεί τις γάτες», συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν έρευνες που καταδεικνύουν ότι άτομα τα οποία προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις εναντίων των ζώων είναι επικίνδυνα να πράξουν παρόμοιες πράξεις σε συνάνθρωπό μας», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top