ΔΙΕΘΝΗ

Φρικτός θάνατος για εκδιδόμενη στο Λας Βέγκας - Βετεράνος του στρατού τη στραγγάλισε κατά τη διάρκεια ραντεβού

Φρικτός θάνατος για εκδιδόμενη στο Λας Βέγκας - Βετεράνος του στρατού τη στραγγάλισε κατά τη διάρκεια ραντεβού

Φρικτό θάνατο από τα χέρια ενός βετεράνου του στρατού των ΗΠΑ ο οποίος τη στραγγάλισε, βρήκε μια 30χρονη εκδιδόμενη στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με την Daily Mail η δολοφονία της Λαρίσα Γκαρσία, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών, σημειώθηκε στις 12 Ιουνίου κατά τη διάρκεια ερωτικού ραντεβού αξίας 2.000 δολαρίων με τον 35χρονο Τζέισον Κένταλ.

Το κανάλι 8NewsNow μετέδωσε πως όλα συνέβησαν, κατά τον 35χρονο, όταν η 30χρονη του ζήτησε περισσότερα χρήματα και τότε αυτός «έσπασε». Κατά την ίδια πηγή «ο Κένταλ την χτύπησε στο πρόσωπο, στη συνέχεια της έσφιγγε τον λαιμό για δέκα λεπτά και τελικά έκανε σεξ μαζί της. Αφού μετά της έδωσε ναρκωτικά, έφυγε από το ξενοδοχείο στο οποίο συναντήθηκαν και κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών».

 

Όταν, όμως, η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν ανίχνευσαν ναρκωτικά ή αλκοόλ στον οργανισμό της αλλά αντίθετα υποπτεύτηκαν ξυλοδαρμό βάσει των τραυμάτων που έφερε.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα διαπίστωσαν από κάμερες ασφαλείας ότι ο Κένταλ συνάντησε την Γκαρσία στην είσοδο του ξενοδοχείου το απόγευμα της 12ης Ιουνίου ενώ μια ώρα αργότερα καταγράφηκε να αναχωρεί μόνος του.

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει θύτης και θύμα καθώς και ιστορικό περιήγησης του δράστη στο διαδίκτυο να επισκέπτεται την διαφήμιση για την 30χρονη.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top