Γιώργος Περρής: Πολιτική κίνηση η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου - Δεν έχω μετανιώσει καθόλου

Γιώργος Περρής: Πολιτική κίνηση η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου - Δεν έχω μετανιώσει καθόλου

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του μίλησε ο Γιώργος Περρής με τον τραγουδιστή να κάνει λόγο για «πολιτική κίνηση» για την οποία δεν έχει μετανιώσει εδώ και δύο χρόνια οπότε προχώρησε σε coming out.

«Θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό ναι ο καλλιτέχνης οφείλει να μοιράζεται τη ζωή του γιατί ζητάει από τον κόσμο να τον βάλει στο σπίτι του. Από τη στιγμή αυτή θα πρέπει να ξέρει τι είσαι. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και τη μυστικότητα. Είναι άλλο να μοιράζεσαι στοιχεία της ποροσωπικής σου ζωής και άλλο να μοιράζεσαι ιδιωτικές στιγμές που δεν έχει σημασία» είπε αρχικά στο Action 24.

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE