Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Σήμερα 03 Ιουλίου 2024, το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανταποκρίθηκε σε 2 περιστατικά που αφορούσαν λουόμενους σε κίνδυνο. Συγκεκριμένα:

Στις 16:15, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε νεαρή λουόμενη σε κίνδυνο, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Λάρνακας. Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της ναυαγοσωστικής μονάδας της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ, καθώς και πεζό περίπολο της ΑΔΕ Λάρνακας.

Η νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε αναίσθητη από τα πληρώματα των διασωστικών σκαφών, τα οποία την παραδώσουν στο ασθενοφόρο που είχε κληθεί στην ακτή. Η νεαρή παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σε δεύτερο περιστατικό στις 18:45, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε λουόμενο, στη θαλάσσια περιοχή Ladies Mile στη Λεμεσό, ο οποίος παρασυρόταν από τα ισχυρά ρεύματα στην περιοχή, ενώ εκτελούσε κωπηλατοσανίδα, ζητώντας βοήθεια. Το ΚΣΕΔ κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, το οποίο έσπευσε στην περιοχή όπου εντόπισε και ανέσυρε με ασφάλεια το εν λόγω άτομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.