Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Σήμερα 03 Ιουλίου 2024, το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανταποκρίθηκε σε 2 περιστατικά που αφορούσαν λουόμενους σε κίνδυνο. Συγκεκριμένα:

Στις 16:15, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε νεαρή λουόμενη σε κίνδυνο, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Λάρνακας. Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της ναυαγοσωστικής μονάδας της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ, καθώς και πεζό περίπολο της ΑΔΕ Λάρνακας.

Η νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε αναίσθητη από τα πληρώματα των διασωστικών σκαφών, τα οποία την παραδώσουν στο ασθενοφόρο που είχε κληθεί στην ακτή. Η νεαρή παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σε δεύτερο περιστατικό στις 18:45, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε λουόμενο, στη θαλάσσια περιοχή Ladies Mile στη Λεμεσό, ο οποίος παρασυρόταν από τα ισχυρά ρεύματα στην περιοχή, ενώ εκτελούσε κωπηλατοσανίδα, ζητώντας βοήθεια. Το ΚΣΕΔ κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, το οποίο έσπευσε στην περιοχή όπου εντόπισε και ανέσυρε με ασφάλεια το εν λόγω άτομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE