Εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης - Είδε Μητσοτάκη η ΑΔΜΗΕ

Εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης - Είδε Μητσοτάκη η ΑΔΜΗΕ

Συνάντηση με την ηγεσία του Ανεξάρτητου Διαχειριστική Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) είχαν το απόγευμα της Τετάρτης ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συνάντηση έγινε προκειμένου η ηγεσία του ΑΔΜΗΕ να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη για τις τελευταίες εξελίξεις έπειτα από απόφαση της ΡΑΕΚ, σύμφωνα με την οποία η ανάκτηση δαπανών από τον ΑΔΜΗΕ θα μπορεί να ξεκινήσει μόνο μετά την εμπορική λειτουργία του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Κρήτης, δηλαδή το 2030.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE