ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρευνα UEFA εναντίον Τούρκου ποδοσφαιριστή που έκανε σήμα γκρίζων λύκων

Έρευνα UEFA εναντίον Τούρκου ποδοσφαιριστή που έκανε σήμα γκρίζων λύκων

Έρευνα για «ανάρμοστη συμπεριφορά» ξεκίνησε η UEFA κατά του ποδοσφαιριστή της εθνικής Τουρκίας Μερίχ Ντεμιράλ, ο οποίος έκανε το σήμα των ‘γκρίζων λύκων ’πανηγυρίζοντας το γκολ στον αγώνα με την Αυστρία.

Η δήλωση της UEFA αναφέρει πως "έχει ξεκινήσει έρευνα σύμφωνα με το Άρθρο 31 παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κανονισμού της UEFA εναντίον του ποδοσφαιριστή της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου λόγω της φερόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του στον αγώνα των 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA μεταξύ Αυστρίας-Τουρκίας που διεξήχθη στη Λειψία στις 2 Ιουλίου 2024. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα θα δοθούν τις επόμενες ημέρες".

Ο Μερίχ Ντεμιράλ δήλωσε μετά το ματς πως «το νόημα είναι ότι το είδα στην κερκίδα και πανηγύρισα για το γκολ. Όλοι είμαστε Τούρκοι, είμαι περήφανος που είμαι Τούρκος, γι' αυτό πανηγύρισα με αυτό τον τρόπο το γκολ. Πρώτα ο Θεός θα συνεχίσουμε. Κανένα μήνυμα, απλά ήθελα να δείξω πόσο περήφανος και χαρούμενος είμαι», ανέφερε.

Τουρκικά μέσα χαρακτηρίζουν ‘σκανδαλώδεις’ τις αντιδράσεις, ενώ επικρίνουν τη γερμανική εφημερίδα Bild, κατηγορώντας την για επίθεση εναντίον του Τούρκου ποδοσφαιριστή. Η γερμανική εφημερίδα με τίτλο ‘Χαιρετισμός του Φασιστικού Λύκου’ σχολιάζει ότι ήταν ‘πανηγυρισμός της ακροδεξιάς’.

Ο Τούρκος Υπουργός Αθλητισμού, Ασκίν Μπακ, στηρίζοντας τον Μερίχ Ντεμιράλ ανέβασε τη φωτογραφία του Τούρκου ποδοσφαιριστή στο Χ με το σχόλιο «δεν χρειάζεται να γράψω πολλά».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας είναι μονόδρομος, είναι ένα ποτάμι που δεν έχει γυρισμό, είπε, σε χαιρετισμό του στο 36ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πύλη Αμμοχώστου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top