Αγία Νάπα: Είχαν πληροφορίες για παράνομο τζόγο και τους τα σήκωσαν όλα

Αγία Νάπα: Είχαν πληροφορίες για παράνομο τζόγο και τους τα σήκωσαν όλα

Πύργους ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεχειριστήριο κατάσχεσε η Αστυνομία από δύο υποστατικά

Οκτώ πύργους ηλεκτρονικών υπολογιστών και ένα τηλεχειριστήριο τα οποία χρησιμοποιούνται ως μηχανές τυχερού παιγνίου, κατάσχεσε η Αστυνομία από δύο υποστατικά στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας επέδραμαν σε δύο υποστατικά στην Αγία Νάπα για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι υπήρχαν εγκατεστημένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που μετατρέπονται και χρησιμοποιούνται ως μηχανές τυχερού παιγνίου.

Στο πρώτο υποστατικό κατά τη διάρκεια της έρευνας, υπεύθυνος ήταν ένας Ρουμάνος κάτοικος Αγίας Νάπας. Η Αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε 4 πύργους ηλεκτρονικών υπολογιστών και ένα τηλεχειριστήριο.

Στο δεύτερο υποστατικό υπεύθυνος ήταν ένας 36χρονος από την Αγία Νάπα και η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση 4 πύργων ηλεκτρονικών πύργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE