Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Η κίνηση «ΑΙΧΜΗ» η οποία δημιουργήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Παπαδάκη και ως γνωστόν συνεργάστηκε στις Ευρωεκλογές με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών με υποψήφιο τον Πέτρο Χριστοδούλου, αναζητεί τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός Ιουλίου αναμένεται να γίνει μία ενδελεχής ανάλυση του αποτελέσματος των εκλογών και στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις για το τι δέον γενέσθαι. Ανάμεσα στις σκέψεις που επικρατούν είναι και η δημιουργία κόμματος το οποίο θα λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία για τις βουλευτικές του 2026. Κάποια στελέχη ωστόσο, φαίνεται να προκρίνουν και τη Συνεργασία με τους Οικολόγους, την οποία χαρακτηρίζουν καλή υπό τις περιστάσεις, αφού έγινε πολύ βιαστικά, λόγω έλλειψης χρόνου.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη περί παράδοσης στοιχείων στην Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί οποιοδήποτε τεκμηριωμένο υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE