12χρονος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονου σε οικισμό στην Ελλάδα

12χρονος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονου σε οικισμό στην Ελλάδα

Ένας 12χρονος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 9χρονου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία από τον παππού του 9χρονου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνθηκε.

Ο 12χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη δικογραφία να τού καταλογίζει τις πράξεις του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με θύμα ανήλικο κάτω των 10 ετών. Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου συνελήφθησαν και οι γονείς του.

Την ίδια ώρα, το 9χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE