Οδηγοί Προσοχή: Συνεχίζονται οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Οδηγοί Προσοχή: Συνεχίζονται οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Συνεχίζονται και απόψε Τρίτη, οι ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα από Ζύγι μέχρι Μουτταγιάκα, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω της μίας λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο άρχισαν το βράδυ χθες Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα διεξάγονται μέχρι την Πέμπτη, 04 Ιουλίου, από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος τριών χιλιομέτρων περίπου. Η κυκλοφορία διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Οι εργασίες διεξάγονται για τοπικές επιδιορθώσεις του οδοστρώματος.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE