Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Sigma Έβελυν Kαζαντζόγλου, την οποία θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας να παρουσιάζει τα Καλλίστεια για τον πιο όμορφο Κύπριο και πουπαρατήρησε ότι έχει πολλά ρούχα που δεν φοράει και έτσι έγραψε στο facebook πως θέλει να τα δώσει σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
«Μαζεύω την ντουλάπα μου κ ανακάλυψα πως μπορώ να κάνω κάτι πιο σωστό από το να τακτοποιώ τον εαυτό μου... Θα ήθελα την βοήθεια σας να βρούμε κάποια μέρη που θα μπορούσα να στείλω ρούχα κτλ σε Κύπρο κ Ελλάδα σε άτομα που τα χρειάζονται περισσότερο από εμένα. Αν έχετε την ίδια διάθεση παρακαλώ inbox me.»


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




