Απορρίφθηκε η ένσταση Σαββίδη - Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία

Απορρίφθηκε η ένσταση Σαββίδη - Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία

Απορρίφθηκε η ένσταση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για ανάρμοστη συμπεριφορά, ωστόσο συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η ένσταση του Γενικού Εισαγγελέα απορρίφθηκε και θα μείνει η κατάθεση όπως αυτή έφτασε ενώπιον της Αρχής κατά της διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή δικάσιμο ξεκίνησε η αντεξέταση του κ. Μιχαηλίδη αλλά ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αντώνης Λιάτσος διέκοψε τη συνεδρία προκειμένου να εξεταστεί ένσταση που υποβλήθηκε από πλευράς του Γενικού Εισαγγελέα ως προς τη μαρτυρία του Γενικού Ελεγκτή που αφορούσε σε καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αρχή κατά της Διαφθοράς λόγω του γεγονότος ότι εκκρεμεί η απόφαση της Αρχής για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Χθες, κατέθεσε επίσης ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γενικού Ελεγκτή, εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Ανωτάτων Ελεγκτικών Ιδρυμάτων INTOSAI.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE