«Καυτή» η πρόγνωση και για τον Ιούλιο - Παρατεταμένες συνθήκες καύσωνα για την περιοχή της Αν. Μεσογείου και της Κύπρου

«Καυτή» η πρόγνωση και για τον Ιούλιο - Παρατεταμένες συνθήκες καύσωνα για την περιοχή της Αν. Μεσογείου και της Κύπρου

Η πρόγνωση της θερμοκρασίας για τον μήνα Ιούλιο, σύμφωνα με το Climate Watch της Γερμανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (DWD), για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου αναμένεται να είναι ψηλότερη των κανονικών με συχνά επεισόδια καύσωνα.

Το Climate Watch της DWD ενεργεί για λογαριασμό του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού (WMO).

Οι ώρες που σημειώνονται οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες είναι μεταξύ 11:00 και 17:00. Προτρέπεται το κοινό όπως παρακολουθεί τα δελτία που εκδίδονται από το Τμήμα Μετεωρολογίας καθημερινά (εκδίδονται τρία δελτία ανά 24ωρο με ανανεωμένη πρόγνωση, εκεί και όπου χρειάζεται, με βάση νέα προγνωστικά και πραγματικά δεδομένα), καθώς και τις σχετικές προειδοποιήσεις.

Πιο κάτω το Δελτίο μεσοπρόθεσμης πρόγνωσης με θερμοκρασιακά χαρακτηριστικά πέραν των κανονικών για την Ανατολική Μεσόγειο, με αποτέλεσμα τις παρατεταμένες συνθήκες πολύ υψηλών θερμοκρασιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE