Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά στη περιοχή «Κοριπάς» στο Παραλίμνι

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά στη περιοχή «Κοριπάς» στο Παραλίμνι

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 01 Ιουλίου, 2024 και ώρα 14:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου,στην τοποθεσία «Κοριπάς».

Η επέμβαση των δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 15:30 προτού επεκταθεί, αφού έκαψε έκταση 3 δεκαρίων με ξηρά χόρτα και ακακίες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 3 άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα, δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και 3 τεχνικοί της ΑΗΚ.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE