ΔΙΕΘΝΗ

Τζο Μπάιντεν: Η οικογένειά του τον παροτρύνει να παραμείνει στην κούρσα για την προεδρία

Τζο Μπάιντεν: Η οικογένειά του τον παροτρύνει να παραμείνει στην κούρσα για την προεδρία

Να παραμείνει στην κούρσα για μια δεύτερη θητεία στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, ζήτησε από τον Τζο Μπάιντεν η οικογένειά του, παρά την προβληματική του εμφάνιση στο ντιμπέιτ του CNN, ασκώντας κριτική στον τρόπο με τον οποίο το επιτελείο του τον προετοίμασε για την τηλε-αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπάιντεν πέρασε την Κυριακή στο Καμπ Ντέιβιντ, το προεδρικό καταφύγιο στο Μέριλαντ, μαζί με την Τζιλ Μπάιντεν, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Η οικογένεια του Αμερικανού προέδρου αναγνώρισε πόσο άσχημα τα πήγε ο 81χρονος απέναντι στον Τραμπ, ωστόσο τα μέλη της εξακολουθούν να πιστεύουν ότι παραμένει το καλύτερο πρόσωπο για να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο και ότι είναι ικανός να κάνει σωστά τη δουλεια για άλλα τέσσερα χρόνια, ανέφερε το Associated Press, επικαλούμενο ανθρώπους που ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η Τζιλ Μπάιντεν και ο γιος του, Χάντερ, οι άνθρωποι που ακούει περισσότερο, ήταν μεταξύ των πιο ένθερμων υποστηρικτών του, πρόσθεσε το AP.

Οι New York Times, επικαλούμενοι άτομα που βρίσκονται κοντά στην κατάσταση, ανέφεραν επίσης ότι η οικογένεια του Μπάιντεν τον παρότρυνε να παραμείνει στην κούρσα και να συνεχίσει να αγωνίζεται. Η εφημερίδα ανέφερε ότι κάποιοι από την οικογένεια εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον τρόπο με τον οποίο το προσωπικό του τον είχε προετοιμάσει για το ντιμπέιτ της Πέμπτης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του CBS News που διεξήχθη τις δύο ημέρες μετά το ντιμπέιτ, σχεδόν τα τρία τέταρτα των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ πιστεύουν πλέον ότι ο Μπάιντεν δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος για την προεδρία, συμπεριλαμβανομένου του 46% των Δημοκρατικών.

«Η δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι ο Μπάιντεν πρέπει να αποσυρθεί από την κούρσα, για το καλό του έθνους, το οποίο έχει υπηρετήσει θαυμάσια για μισό αιώνα», ανέφερε σε κύριο άρθρο της την Κυριακή η εφημερίδα Atlanta Journal-Constitution. «Η συνταξιοδότηση είναι πλέον απαραίτητη για τον πρόεδρο Μπάιντεν». Την επομένη του ντιμπέιτ, η συντακτική επιτροπή των New York Times κάλεσε επίσης τον Μπάιντεν να αποχωρήσει.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Την άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Δασών που αφορούν την κάλυψη αναγκών σε δασοπυροσβέστες, χειριστές οχημάτων ειδικού τύπου, και πυροφύλακες, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top