ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ - Τα επόμενα βήματα

Το Σάββατο η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ - Τα επόμενα βήματα

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μεταφέρεται για το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου.

Στη συνεδρίαση του Σαββάτου, τα μέλη του πολιτικού γραφείου αναμένεται να προβούν σε μία ενδελεχή ανάλυση των αποτελεσμάτων των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Ενώπιον του πολιτικού γραφείου, οι Πρόεδροι των Επαρχιακών Επιτροπών του κόμματος αναμένεται να παραδώσουν ο καθένας εμπεριστατωμένη έκθεση-ανάλυση των αποτελεσμάτων για την κάθε επαρχία.

Ανάμεσα στα μέλη του πολιτικού γραφείου επικρατούν διαφορετικές σκέψεις σε ότι αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών και ειδικότερα στη μείωση των ποσοστών. Μπορεί η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου να μίλησε για νίκη του κόμματος το βράδυ των εκλογών, ωστόσο ο προβληματισμός στελεχών παραμένει και σε αυτό, αναμένεται να επικεντρωθούν τα μέλη του πολιτικού γραφείου.

Πηγές στο κόμμα δήλωσαν στο «T» ότι μπορεί ο ΔΗΣΥ να έχει λάβει 11000 ψήφους περισσότερες σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2019, ωστόσο υπήρξαν αρκετά προβλήματα όπως για παράδειγμα η ολιγωρία η οποία παρατηρήθηκε σε ότι αφορά αποφάσεις που λήφθηκαν για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εσωστρέφεια η οποία ακολούθησε μετά τις προεδρικές εκλογές, είναι ζητήματα τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός του συλλογικού οργάνου.

Επιβάλλεται ανανέωση

Θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα η οποία εκφράζει τις θέσεις του ΔΗΣΥ με ανανέωση προσώπων, ενώ σε ότι αφορά την Αννίτα Δημητρίου, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως «θα πρέπει να κλείσει τα αυτιά σε φωνές αμφισβήτησης», οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.   

Αυτό το οποίο θα πρέπει να αλλάξει στον ΔΗΣΥ σύμφωνα με στελέχη του κόμματος είναι η αλλαγή νοοτροπίας, η δημιουργία πολιτικών θέσεων οι οποίες θα αγγίζουν και θα συμβαδίζουν με τα «θέλω» μιας σύγχρονης κοινωνίας και αλλαγή στην επικοινωνιακή πολιτική, η οποία βασίζεται σε συνθήματα, παρωχημένα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος αλλοδαπός, φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες Τρίτη, 2 Ιουλίου, σε οικία στον Στρόβολο εναντίον αλλοδαπής οικιακής βοηθού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top