ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Εφιάλτης για 26χρονη στην Αγ. Βαρβάρα – Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

Ελλάδα: Εφιάλτης για 26χρονη στην Αγ. Βαρβάρα – Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

Εφιαλτικές στιγμές έζησε πριν από μερικές ημέρες μία 26χρονη κοπέλα στην Αγία Βαρβάρα όταν την ώρα που κοιμόταν με το ανήλικο παιδί της δέχθηκε ξαφνικά άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος στο τέλος δεν δίστασε ακόμη και να προσπαθήσει να την πνίξει.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (13/6) όταν ο 33χρονος άνδρας από την Αλβανία εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στην Αγία Βαρβάρα σπάζοντας την πόρτα με κλοτσιά και, κρατώντας ένα σχοινί, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και το πέρασε στον λαιμό της με θηλιά.

Στη συνέχεια ο 33χρονος τράβηξε με δύναμη το σχοινί επιχειρώντας να την στραγγαλίσει. Η κοπέλα, που εκείνη τη στιγμή κρατούσε αγκαλιά το ανήλικο παιδί τους, αντέδρασε και έβγαλε το σχοινί από τον λαιμό της φωνάζοντας παράλληλα βοήθεια.

Για καλή της τύχη στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι γονείς της οι οποίοι άκουσαν την φασαρία και έσπευσαν στο σημείο. Τότε ο δράστης άφησε το σχοινί, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι και την δάγκωσε στο δεξί μπράτσο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και, μετά από αναζητήσεις, ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί του περασμένου Σαββάτου (29/6).

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Έβαλε φωτιά σε όχημα και αργότερα «κάηκε» ο ίδιος από μαρτυρία - Σύλληψη 57χρονου

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Καιρός: Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ψυχικό: Πώς προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι της εκτέλεσης οι Αρχές - Οι κρίσιμες καταθέσεις και οι κινήσεις του δολοφόνου



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top