Ο Πελεκάνος στη θέση του Σούγλη - Αναλαμβάνει Επικεφαλής Γραφείου Τύπου του κόμματος

Ο Πελεκάνος στη θέση του Σούγλη - Αναλαμβάνει Επικεφαλής Γραφείου Τύπου του κόμματος

Ο Μάριος Πελεκάνος αναλαμβάνει επικεφαλής Γραφείου Τύπου του ΕΛΑΜ, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Σούγλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, «Ο κ. Μάριος Πελεκάνος αναλαμβάνει, αμισθί, καθήκοντα ως Επικεφαλής Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας, θέση η οποία προϋποθέτει και τη συμμετοχή του στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Παύλος Ιωάννου αναλαμβάνει Επικεφαλής της Γραμματείας Οικονομικών θεμάτων της Παράταξης μας και πλέον θα συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του ΕΛΑΜ. Ο κ. Ιωάννου μετά τις Ευρωεκλογές έχει ενταχθεί και επίσημα στην Παράταξη μας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν περαιτέρω ανακοινώσεις.

Και οι δυο αποφάσεις τίθενται άμεσα σε ισχύ.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE