Ρωσία: Σμήνος ουκρανικών drones επιτέθηκε στις εγκαταστάσεις εταιρίας χάλυβα

Ρωσία: Σμήνος ουκρανικών drones επιτέθηκε στις εγκαταστάσεις εταιρίας χάλυβα

Ένα σμήνος ουκρανικών drones στόχευσε στις εγκαταστάσεις της ρωσικής εταιρίας παραγωγής χάλυβα Novolipetsk Steel, σε μία επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει σοβαρές ζημιές, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Η επίθεση δεν προκάλεσε άλλες συνέπειες πλην επιπλέον συγκολλήσεων», είπε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Ο Ιγκόρ Αρταμόνοφ, κυβερνήτης της περιφέρειας Λιπέτσκ στη δυτική Ρωσία, όπου βρίσκεται στο χαλυβουργείο, ανέφερε σε μία ξεχωριστή ανακοίνωση ότι εννέα drones καταρρίφθηκαν πάνω από αυτό.

Το Κίεβο δεν επιβεβαίωσε επίσημα ή δεν διέψευσε τις επιθέσεις, αλλά τόνισε ότι οι εγκαταστάσεις που επλήγησαν υποστηρίζουν τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και για το λόγο αυτό, αποτελούν νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE