Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ασφαλείς οι 71 μαθητές που αποκλείστηκαν στην Ελβετία - «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 70 μαθητών μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους κηδεμόνες τους, βρέθηκαν στην Ελβετία για εκδρομή και είναι αποκλεισμένοι στο ξενοδοχείο που διαμένουν, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατεί.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ελβετία: Τέσσερις νεκροί, δύο αγνοούμενοι, μετά από καταρρακτώδεις βροχές
Σημειώνεται ότι, το υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους συνοδούς και τους καθηγητές των μαθητών, ενώ ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, βρίσκεται και ο ίδιος σε επικοινωνία με τους αρμόδιους, καθώς και με τους γονείς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




