Έκρηξη βόμβας σε ταχυφαγείο 24χρονου - Θα λειτουργούσε το επόμενο διάστημα

Έκρηξη βόμβας σε ταχυφαγείο 24χρονου - Θα λειτουργούσε το επόμενο διάστημα

Στόχος εγκληματικών στοιχείων έγινε επαγγελματικό υποστατικό στην Επισκοπή, στο οποίο εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα προκαλώντας ελαφρές ζημιές στην είσοδο ταχυφαγείου, ιδιοκτησίας 24χρονου, το οποίο θα λειτουργούσε το επόμενο διάστημα. 

Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού με γόμωση εκρηκτικής ύλης χαμηλης ισχύος.

Οι έρευνες συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE