Ηγουμενίτσα: 96χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Ηγουμενίτσα: 96χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Σήμερα στις 10 το πρωί, ένας 96χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα της Πλαταριάς Ηγουμενίτσας. Ο ηλικιωμένος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Όταν έγινε αντιληπτός από άλλους λουόμενους, αυτοί τον ανέσυραν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο 96χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει.

Στο σημείο υπήρχε ναυαγοσώστης, ο οποίος όμως αναλαμβάνει βάρδια στις 11.

Η σορός του ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η νεκροτομή που θα διενεργηθεί αναμένεται να αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE