Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου: Έπεσε ο πέλεκυς για τον 42χρονο που σκότωσε τον Νίκο Αγγελή

Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου: Έπεσε ο πέλεκυς για τον 42χρονο που σκότωσε τον Νίκο Αγγελή

Ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου σε άντρα ηλικίας 42 ετών από τη Ξυλοτύμπου ο οποίος βρέθηκε ένοχος για το φόνο του συγχωριανού του Νίκου Αγγελή τον περασμένο Αύγουστο.

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση στην οποία ο κατηγορούμενος μετέβη στο σπίτι του 34χρονου Αγγελή για να ζητήσει εξηγήσεις για παρενόχληση της αδελφής του και τελικά κτύπησε τον Αγγελή ο οποίος απεβίωσε.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η αδελφή του καταδικασθέντος για αποστολή γραπτών μηνυμάτων με απειλές για θανάτωση.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 29 περασμένου Αυγούστου και ο κατηγορούμενος βρέθηκε ένοχος σε κατηγορία ανθρωποκτονίας.

Το Κακουργιοδικείο αιτιολόγησε το ύψος της ποινής σημειώνοντας ότι στην προκείμενη περίπτωση, επρόκειτο για αθέλητη ανθρωποκτονία στην οποία δεν υπήρχε το στοιχείο της πρόθεσης πρόκλησης θανάτου.

Λήφθηκε επίσης υπόψη η συναισθηματική φόρτιση υπό την οποία τελούσε ο κατηγορούμενος ένεκα γεγονότων που είχαν προηγηθεί καθώς και η επιθετική και απειλητική στάση του θύματος προς τον κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE