ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»

Χρηματικά ποσά που καταβάλλονταν στον προσωπικό λογαριασμό του Νεκτάριου ως ενοίκια φέρεται να εντόπισαν οι ανακριτές της υπόθεσης του σκανδάλου της Μονής Αββακούμ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sigma στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, «ορισμένα από τα εμβάσματα που κυμαίνονται από 5 χιλιάδες μέχρι 27 χιλιάδες ευρώ φέρεται να κατατέθηκαν με την περιγραφή ενοίκιο. Παράλληλα τον Ιούνιο με Ιούλιο 2020 σύμφωνα με τον όρκο του ανακριτή 18 χιλιάδες ευρώ φέρεται να μεταφέρθηκαν από τον λογαριασμό της εκκλησίας Αγ. Νικολάου στον προσωπικό λογαριασμό του εν αργία Αρχιμανδρίτη, εκκλησίας της οποίας διαχειριστής και δικαιούχος είναι ο ίδιος»

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, μαρτυρίες που έφτασαν στην αστυνομία υποδεικνύουν ότι ο εν αργία αρχιμανδρίτης φέρεται να έδινε τα στοιχεία των προσωπικών του λογαριασμών στους πιστούς για εισφορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περιπτώσεις που δεν καταβάλλονταν ποσά σε λογαριασμό που ήταν για τις εισφορές των πιστών έγιναν χρεώσεις για εξόφληση προσωπικών εξόδων του εν αργία αρχιμανδρίτη με την μία εξ αυτών να αφορά το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ. Βάση πληροφοριών το ποσό φαίνεται να αφορούσε την εξόφληση αυτοκινήτου που φέρετε να ήταν γραμμένο στο όνομα του ιδίου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Καλεσμένος στο Sigma στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ήταν σήμερα το πρωί (28/06) ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριακού ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποσό των 135 χιλιάδων ευρώ που ισχυρίζονται ότι δανείστηκε ο Μητροπολίτης Ταμασού από τη Μονή Αββακούμ.

«Είναι ένα ποσό που δεν είναι εύκολο να δικαιολογηθεί η διαδρομή του», είπε συγκεκριμένα.

«Ο Μητροπολίτης Ταμασού έχει στα χέρια του έκθεση της Αστυνομίας η οποία είναι λεπτομερέστατη και τον δικαιώνει και λέει με ξεκάθαρο τρόπο για όλα αυτά που τον κατηγορούσαν οι μοναχοί ότι είναι καθαρός. Δεν νομίζω ότι η Αστυνομία να έβγαλε προς τα έξω κείμενο που παραπληροφορεί τον κόσμο. Έχει στα χέρια του έκθεση που τον δικαιώνει», πρόσθεσε.

«Άκουσες καμιά συγγνώμη μέχρι τώρα από αυτούς τους ανθρώπους; Θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο. Έγιναν αιτία για σκανδαλισμό του κόσμου», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top