Εργαζόμενος έπεσε από ύψος 12 μέτρων στη Λάρνακα - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Εργαζόμενος έπεσε από ύψος 12 μέτρων στη Λάρνακα - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου, για για διάσωση τραυματία μετά από εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Ανδρέα Κεττή, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη στην Λάρνακα, όταν εργαζόμενος σε οροφή κτιρίου κατέπεσε σε μεταλλικό σκέπαστρο από ύψος 12 μέτρων.

Έγινε σταθεροποίηση του με παροχή Πρώτων Βοηθειών και με την βοήθεια ειδικής εξάρτυσης και φορείου μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο.

 

 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.