Έκλεισε η έξοδος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού λόγω ακινητοποίησης δύο φορτηγών

Έκλεισε η έξοδος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού λόγω ακινητοποίησης δύο φορτηγών

Λόγω ακινητοποίησης δύο φορτηγών, έχει κλείσει η έξοδος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, στην κατεύθυνση απο Λεμεσό προς Πάφο.

Γίνονται ενέργειες για μετακίνηση τους.

Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς την περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, να χρησιμοποιούν την επόμενη έξοδο, του Αγίου Συλά.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE