Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο και παραδέχθηκε πως δολοφόνησε τον 52χρονο για οικονομικές διαφορές.

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτησή του για 8 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος παραδόθηκε στον αστυνομικό σταθμό Δεκέλειας, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου, όπου παρέμεινε υπό κράτηση για όλη την διάρκεια της νύχτας.

Ο φόνος διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, μπροστά από συνεργείο βαφής οχημάτων στην Ορμήδεια.

Οι δύο Ελληνοκύπριοι φέρεται ότι διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια, ο 45χρονος ανέσυρε όπλο και σκότωσε τον 52χρονο.

Δείτε βίντεο όπου ο 45χρονος οδηγείται στο Δικαστήριο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE