Ελλάδα: Ένας 25χρονος και ένας 38χρονος μαχαίρωσαν συγγενή τους μετά από καυγά σε νυχτερινό κέντρο

Ελλάδα: Ένας 25χρονος και ένας 38χρονος μαχαίρωσαν συγγενή τους μετά από καυγά σε νυχτερινό κέντρο

Αιματηρή τροπή πήρε ο καυγάς μεταξύ συγγενών που είχαν διαπληκτιστεί αρχικά μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής και συνέχισαν στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπου ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί με μαχαίρι ένας 59χρονος.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, χειρουργήθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία, με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης της επίθεσης, που είχε άγνωστο κίνητρο, είναι ένας 25χρονος και συνεργός του ένας 38χρονος. Και οι δυο έχουν συγγενική σχέση με το θύμα και αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, κατά περίπτωση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE