Τραγωδία στη Λάρνακα: Στη δημοσιότητα τo όνομα του 35χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα

Τραγωδία στη Λάρνακα: Στη δημοσιότητα τo όνομα του 35χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του άτυχου 35χρονου που εντοπίστηκε να επιπλέει σε θάλασσα στη Λάρνακα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον 35χρονο Μάικλ Σιλβέστρου.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 20:20, λήφθηκε πληροφορία για 35χρονο του οποίου τα ίχνη χάθηκαν σε θάλασσα στο Μαζωτό, όπου είχε πάει για μπάνιο.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο για έρευνες και εντοπίστηκε τον 35χρονο να επιπλέει στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 35χρονος διακομίσθηκε στο ΓΝ Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια θανάτου το θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE