Στη «στενή» για 5 ήμερες 51χρονος - Έκλεψε 10 αίγες αξίας 1.500 ευρώ απο μάντρα ζώων

Στη «στενή» για 5 ήμερες 51χρονος -  Έκλεψε 10 αίγες αξίας 1.500 ευρώ απο μάντρα ζώων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε χθες διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 51χρονου από τη Λευκωσία, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ζώων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε στις 2 Μαϊου του 2015 από τον ιδιοκτήτη της μάντρας ζώων στην περιοχή της Κοινότητας Στενής. Σύμφωνα με αυτήν άγνωστος είχε αποσπάσει απ’ αυτήν 10 αίγες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις και, ύστερα από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του 51χρονου.

Ο 51χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE