Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο – Όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό

Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο – Όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Τσιρείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό.

Aπό το τροχαίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές ωστόσο στο σημείο επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση. 

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή για εξετάσεις, με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος αλλά και για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE