Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Πρόκειται για τον 45χρονο Κώστας Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος σύμφωνα με ενημέρωση, καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου η οποία συνέβη στις 25/06/2024 στον δρόμο Ορμήδειας-Ξυλοφάγου εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει σχετικές πληροφορίες να επικοινωνήσει με το 1443, 24747900, 24747912, 25967227.

Yπενθυμίζεται ότι νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε εργαστήριο έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις η Αστυνομία των Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Δημοκρατίας διερευνούν υπόθεση δολοφονίας η οποία καταγγέλθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ σε εργαστήριο λίγο έξω από την Ορμήδεια.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων και εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Ο νεκρός δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί και οι αστυνομικοί των Βάσεων αναζητούν τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου αναφορικά με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE