Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Εξιτήριο από το Απολλώνειο Νοσοκομείο πήρε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΠΑ, «η κατάσταση της υγείας του Προέδρου της ΔΗΠΑ, Μάριου Καρογιάν, παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση και με τη σύμφωνη γνώμη των θεράποντων ιατρών, πήρε πριν από λίγο εξιτήριο από το “Απολλώνειο” Νοσοκομείο, όπου νοσηλλευόταν»¨

Στην ανακοίνωση επίσης σημειώνεται ότι «ο Πρόεδρος Καρογιάν θα παραμείνει για ξεκούραση και παρακολούθηση στο σπίτι και θα επιστρέψει σε πλήρη πολιτική δραστηριότητα, μόλις οι ιατροί το επιτρέψουν.

«Για άλλη μια φορά εκφράζουμε ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη στους ιατρούς και το προσωπικό του νοσηλλευτηρίου, καθώς και σε όλους τους πολίτες που επέδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.