Έμπλεξε 26χρονος: Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί «φταγμένος» και με ναρκωτικά στην κατοχή του

Έμπλεξε 26χρονος: Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί «φταγμένος» και με ναρκωτικά στην κατοχή του

Εικοεξάχρονος φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Τροχαίας Πάφου στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 26χρονο.

Κατόπιν έρευνας φέρεται ο νεαρός να είχε στην κατοχή του μικρή ποσότητα κάνναβης βάρους 2,2 γραμμαρίων, άσπρη σκόνη ομοιάζουσα με κοκαϊνη βάρους 1 γραμμαρίου καθώς και κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεθαμφεταμίνη βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Ανέφερε ότι σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε ο 26χρονος είχε θετική ένδειξη. Από περαιτέρω εξετάσεις, πρόσθεσε ο κ. Νικολάου, διαπιστώθηκε ότι αυτός επίσης οδηγούσε το αυτοκίνητο του με στερημένη άδεια οδηγού χωρίς ασφάλεια και το όχημα του ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Ο 26χρονος συνελήφθη κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές   

Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές  

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα Καρναβάλια και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE