ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον τσάκωσαν μέρα μεσημέρι σε αυλή σπιτιού - Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Τον τσάκωσαν μέρα μεσημέρι σε αυλή σπιτιού - Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Για αυτόφωρο αδίκημα συνελήφθη άντρας ηλικίας 34 ετών, που εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να αποπειράται να διαρρήξει κατοικία στην Λεμεσό, χθες το μεσημέρι. Τα μέλη της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στην περιοχή για διενέργεια εξετάσεων, μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης, λήφθηκε πληροφορία που ανέφερε ότι, άντρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος περιφερόταν ύποπτα σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό, εισήλθε στην αυλή παρακείμενης κατοικίας.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Ομάδας «Ζ», που εντόπισαν τον ύποπτο άντρα να προσπαθεί να παραβιάσει την κύρια είσοδο κατοικίας, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό εργαλείο. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 34χρονου υπόπτου για το αυτόφωρο αδίκημα της απόπειρας διάρρηξης κατοικίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκαν διάφορα ασημένια κοσμήματα, καθώς και 30 συνολικά πακέτα τσιγάρων και καπνού, για την κατοχή των οποίων ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Για τα ανευρεθέντα κοσμήματα και καπνικά προϊόντα γίνονται εξετάσεις ώστε να διαφανεί εάν αποτελούν κλοπιμαία περιουσία.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top