Ελλάδα: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών σε ευρωβουλευτή - Παραμένει κρατούμενος μέχρι τον Οκτώβριο

Ελλάδα: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών σε ευρωβουλευτή - Παραμένει κρατούμενος μέχρι τον Οκτώβριο

Μέχρι τον Οκτώβριο παραμένει στη φυλακή ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής Φρέντι Μπελέρη, μετά την απόφαση του Εφετείου του Ειδικού Δικαστηρίου Καταπολέμησης της Διαφθοράς στην Αλβανία, που εκδίκασε την υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό στα Τίρανα.

Το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την πρωτόδικη ποινή των 24 μηνών. Ως εκ τούτου, ο Φρέντι Μπελέρης δεν θα μεταβεί τον Ιούλιο στο Στρασβούργο, προκειμένου να ορκιστεί.

Ο Φρέντι Μπελέρης καταδικάστηκε τόσο πρωτόδικα όσο και σε δεύτερο βαθμό για ενεργητική δωροδοκία.

Εάν η εφετειακή απόφαση μείωνε την ποινή του σε 20 μήνες ή λιγότερο, τότε θα τον άφηναν άμεσα ελεύθερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE