Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 57χρονου Γεώργιου - Τι κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 57χρονου Γεώργιου - Τι κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό του 57χρονου Γεώργιου Σενέκκη από το Δασάκι Άχνας, που είχε εντοπιστεί το πρωί της Δευτέρας (24/6) αναίσθητος σε βράχια στη θαλάσσια περιοχή Νησάκι στην Αγία Θέκλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ευρήματα της νεκροτομής κατέδειξαν ότι η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου, ο 57χρονος κατά τον εντοπισμό του έφερε ενδυμασία ψαρέματος, ψαροντούφεκο και μάσκα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, περι ώρα 08:20 το πρωί της Δευτέρας, ληφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγιας Ναπας για αναίσθητο πρόσωπο στην θαλάσσια περιοχή Νησάκι στην Αγια Θέκλα.

Κατά τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου τον αναίσθητο άντρα εντόπισαν λουόμενοι. Βρισκόταν σε βράχια φέροντας ενδυμασία ψαρέματος, ψαροντούφεκο και μάσκα. Ο άντρας μεταφέρθηκε εκτός θάλασσας από παρευρισκόμενους και ακολούθως  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχωστου στο Παραλιμνι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE