ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«The Glowmorous Dinner»: Μια μαγική βραδιά για καλό σκοπό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

«The Glowmorous Dinner»: Μια μαγική βραδιά για καλό σκοπό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Όλα όσα έγιναν στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Ήταν όλοι εκεί και μάλιστα για καλό σκοπό! Το φιλανθρωπικό δείπνο  «The Glowmorous Dinner» που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, αποδείχθηκε όχι μόνο μια λαμπερή αλλά ταυτόχρονα σημαντική και άκρως συγκινητική βραδιά. Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και η Μαρίνα Αγίας Νάπας συνδιοργάνωσαν ένα «Glowmorous» δείπνο για εκλεκτούς καλεσμένους με σκοπό την οικονομική στήριξη του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος για πολλά παιδικά χαμόγελα.

Η εκδήλωση άρχισε στις 20:00 στο Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισαν η άψογη διοργάνωση και η λαμπερή ατμόσφαιρα που ενίσχυσε η εντυπωσιακή αλλά διακριτική διακόσμηση του χώρου. Η βραδιά ντύθηκε μουσικά από τη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία χάρισε στο κοινό της μια ξεχωριστή, αποκλειστική εμφάνιση ερμηνεύοντας παλιές και νέες της επιτυχίες.

Η σημαντικότητα της εκδήλωσης φάνηκε από την μεγάλη υποστήριξη που έλαβε από την κυπριακή κοινωνία. Ανάμεσα στους εκλεκτούς παρευρισκόμενους, ήταν βουλευτές, ευρωβουλευτές δημάρχοι, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, influencers και απλός κόσμος.  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτα Δημητρίου, η οποία έθεσε την όλη εκδήλωση υπό την αιγίδα της.

Η αξία του έργου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος είναι πραγματικά ανυπολόγιστη μέσω της συνεχούς αφοσίωσης, του καινοτόμου πνεύματος και της αφοσίωσης του στην θεραπεία και φροντίδα των ασθενών, το ίδρυμα έχει δώσει σε διεθνή επίπεδο τεράστια εφόδια στην ιατρική επιστήμη να προχωρήσει στη θεραπεία τόσο σπάνιων όσο και σοβαρών ασθενειών.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, με τη στρατηγική της δέσμευση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος με την υπόσχεση να στέκεται ακλόνητος υποστηρικτής σε παρόμοιες ενέργειες.

Το «The Glowmorous Dinner» δεν ήταν μόνο μια επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση, αλλά και μια υπενθύμιση της δυναμικής της συλλογικής προσπάθειας και της ανθρώπινης αλληλεγγύης. Η συμβολή των παρευρισκομένων και η αγάπη που έδειξαν για τον σκοπό ενισχύουν την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Έβαλε φωτιά σε όχημα και αργότερα «κάηκε» ο ίδιος από μαρτυρία - Σύλληψη 57χρονου

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Καιρός: Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ψυχικό: Πώς προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι της εκτέλεσης οι Αρχές - Οι κρίσιμες καταθέσεις και οι κινήσεις του δολοφόνου



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top