Ρωσία: Άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε φλεγόμενο ινστιτούτο ερευνών - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε φλεγόμενο ινστιτούτο ερευνών - Δείτε βίντεο

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στους πάνω ορόφους ενός φλεγόμενου ινστιτούτου τεχνολογικών ερευνών έξω από τη Μόσχα, όπως είπαν σήμερα οι ρωσικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και αξιωματούχοι.

Οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στο Telegram δείχνει ανθρώπους να σπάνε τα τζάμια των παραθύρων καθώς μαύρος καπνός υψώνεται πάνω από το κτίριο ενώ φλόγες έχουν τυλίξει τους πρώτους ορόφους του. 

"Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν 9 άνθρωποι μέσα στο κτίριο. Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται", ανακοίνωσε το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Η ίδια πηγή είπε ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος διασώθηκε από τις δυνάμεις τις πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο περιφερειακός κυβερνήτης της Μόσχας Αντρέι Βορομπίοφ δήλωσε ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει τρεις ορόφους του κτιρίου.

"Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πιθανόν να υπάρχουν επτά ακόμη άτομα μέσα στο κτίριο. Η αναζήτηση για τυχόν θύματα συνεχίζεται", είπε ο Βορομπίοφ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.