Θλίψη ΠτΔ για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη: «Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του»

Θλίψη ΠτΔ για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη: «Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του»

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη εκφράζει σε γραπτή του δήλωση τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκτός από δημοσιογράφος που άφησε το αποτύπωμά του, ο εκλιπών υπήρξε σε όλη του τη ζωή και «ένας ενεργός πολίτης, ευγενής και καλλιεργημένος, με ήθος άνθρωπος, διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα».

«Είχα τη χαρά να συνεργαστώ, ως νεαρός διπλωμάτης, μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Υπουργείο Εξωτερικών και να διαπιστώσω το εξαίρετο του χαρακτήρα του και τις αρετές του», προσθέτει.

«Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE