Το Κρεμλίνο κατηγορεί ΗΠΑ για ουκρανική επίθεση στην Κριμαία, απειλεί με συνέπειες

Το Κρεμλίνο κατηγορεί ΗΠΑ για ουκρανική επίθεση στην Κριμαία, απειλεί με συνέπειες

Το Κρεμλίνο κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ για τη ουκρανική επίθεση στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας την Κυριακή, με πυραύλους τύπου ATACMS από την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, περιλαμβανομένων δύο παιδιών, και τραυματίστηκαν άλλοι 151 και απείλησε ότι θα υπάρξουν συνέπειες.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε την επίθεση «απολύτως βάρβαρη» και είπε ότι η Μόσχα θα αντιδράσει απέναντι στην αμερικανική ανάμειξη στην επίθεση.

Μάλιστα ο Πεσκόφ πρότεινε οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν τις κυβερνήσεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ γιατί ενεπλάκησαν στις δολοφονίες παιδιών.

Την Κυριακή το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι τέσσερις από τους πύραυλους ATACMS, που παραδόθηκαν στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ, εξοπλισμένοι με κεφαλές διασποράς, καταρρίφθηκαν από συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας και τα πυρομαχικά ενός πέμπτου εξερράγησαν στον αέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE