Καίτη Γαρμπή: Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στη σκηνή

Καίτη Γαρμπή: Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στη σκηνή

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την πολιτική, τον σύζυγό της, αλλά και τον γιο της, Δημήτρη.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, ανέφερε: «Δεν έχω τραγουδήσει κοινωνικό στίχο, αλλά πρόσεχα πάντα να λέω ωραία πράγματα στα κομμάτια μου. Δεν έχω ενδώσει όλα αυτά τα χρόνια στο… φλερτ τη πολιτικής γιατί έκαστος εφ’ω ετάχθη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν ασχοληθώ, θα το κάνω αργότερα».

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE