Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, πραγματοποίησαν την Κυριακή συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση της παράνομης εργασίας και τον εντοπισμό παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών στην Κύπρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εντός των τοίχων περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Λευκωσία, συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ άλλοι δώδεκα για υποθέσεις που αφορούν παράνομη εργοδότηση και απασχόληση.

Παράλληλα, στη Λεμεσό συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και ένας στην Πάφο, για παράνομη παραμονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.