Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στην Αδελαΐδα λόγω περιστατικού με ενόπλους - Δείτε βίντεο

Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στην Αδελαΐδα λόγω περιστατικού με ενόπλους - Δείτε βίντεο

Η αυστραλιανή αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ερευνά ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της Αδελαΐδας, στα νότια της χώρας, το οποίο οδήγησε στην εκκένωσή του και προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό ορισμένων ατόμων.

Η αστυνομία είπε ότι δέχτηκε πληροφορίες για δύο ομάδες νεαρών που συγκρούστηκαν στον χώρο όπου βρίσκονται τα καταστήματα εστίασης του εμπορικού κέντρου Westfield Marion με κάποια από αυτά τα άτομα να οπλοφορούν.

"Ως αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού, η διοίκηση του εμπορικού κέντρου ενεργοποίησε τον συναγερμό για την εκκένωση του χώρου και το κέντρο αποκλείστηκε", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας."Πολλοί πελάτες που αναζήτησαν καταφύγιο στα καταστήματα οδηγήθηκαν με ασφάλεια εκτός του κέντρου", προστίθεται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE